top of page

MINERVA VEUR ALTIJD


Regie: Jeroen Maes Auteur: Jeroen Maes Cast: Carry Goossens, Marilou Mermans, Linda De Ridder, Luc Verhoeven, Erik Goris, Hans Peter Janssens

In deze heerlijke nostalgische komedie dompelen we u terug onder in de wereld van Radio Minerva, dé seniorenradio van ‘t Stad.

De vaste presentatoren zijn uiteraard terug van de partij. Richard Tielemans presenteert nog steeds ‘For Ever Green’ en de babbelzieke poetsvrouw Ivette heeft intussen grote baas Mon kunnen overtuigen voor haar eigen kookprogramma: ‘Ivette in de kitchenette’! Maar of dat nu zo een goed idee is…

Eddy De Keyser van het verzoekprogramma ‘Bel me, Schrijf me’ krijgt vrij onverwacht nieuws van zijn verre neef uit Zeebrugge, een visser die zijn netten aan de haak gehangen heeft en wel eens op de presentatorstoel wil gaan zitten. Dat lijkt echter niet zijn sterkste kant maar gelukkig heeft hij wel andere talenten, want Nicole - Eddy’s vrouw - valt alvast als een blok voor de man.

Daarbovenop vertoont de radiostudio ernstige mankementen en als de gecontacteerde vaklui niet komen opdagen, wordt er beroep gedaan op een Poolse vakman. Wanneer die verschijnt vallen de monden open, van een verrassing gesproken!

Al deze heerlijke verwikkelingen worden doorspekt met evergreens, oldies en crooners: de hoofdingrediënten van Radio Minerva.

‘Minerva veur altijd’ is een vervolg op het succesvolle ‘Viva Minerva’ dat een aantal zomers geleden volle zalen trok in het Antwerpse Fakkeltheater.


Tickets en info : www.fakkeltheater.be


Like us on : www.facebook.com/theatertv.be


De eerste lezing :


4 weergaven0 opmerkingen
bottom of page