top of page

OP DONDERDAG 5 OKTOBER VERSCHEEN HET NIEUWE BOEK VAN ELS DE SCHEPPER, EN DAT OP HAAR VERJAARDAG.


Donderdag 5 Oktober 2023 verscheen het nieuwe boek van Els De Schepper "Wat doe ik hier?". De leading lady van de Vlaamse comedy gaat in het boek op ontdekkingsreis door het leven. “Wat doe ik hier?” ligt vanaf vandaag in de boekhandel, niet toevallig op verjaardag van de cabaretière.

Cabaretière, musicalactrice, zangeres, schrijfster, kunstenares, … De artiest in Els De Schepper kent talloze dimensies. Dit jaar werd schrijfster in Els aangepord om meer te vertellen over haar nieuwste boek: “Wat doe ik hier?”. "Het boek gebaseerd is op mijn allereerste boek Het Heeft zin, maar dan volledig herwerkt , herschreven en aangevuld mét alle nieuwe inzichten, nieuwe verhalen en nieuwe manieren om met het leven om te leren gaan, gebaseerd op 25 jaar méér ervaring" aldus Els De Schepper.

De eerste aankondiging van het boek gebeurde afgelopen zomer op een bijzondere plaats: een tankstation langs de E17. Een locatie die niet toevallig gekozen is, aldus Els De Schepper. “Ik kom graag in benzinestations om te kijken naar de mensen. Het leven is in zekere zin zoals een benzinestation. In beide gevallen zie je mensen van alle slag langskomen, … Mensen stoppen er op weg naar hun volgende bestemming.”

In het boek stelt Els zich verschillende levensvragen. Wat doe ik hier? Waarom leef ik? Welke weg bewandel ik? “Het leven is zo simpel, dat we het wellicht nooit ten volle zullen begrijpen. Maar we kunnen er wel naar streven", vertelt Els. Over die nooit eindigende ontdekkingsreis gaat het in “Wat doe ik hier?”. Het is een invitatie om de zaken op een andere manier te bekijken. Vanaf vandaag is het boek te verkrijgen in de boekhandel en online via www.comedyshows.be. Dat het boek vandaag verschijnt is geen toeval, het is Els' verjaardag.


Happy birthday Els en een fijne verjaardag van het T&T Team.


Like us on www.facebook.com/theatertv.be

5 weergaven0 opmerkingen
bottom of page