top of page

PAIRI DAIZA, KOMT MET EIGEN MONOPOLY SPEL OP DE MARKT.


Pairi Daiza, al meermaals verkozen tot beste zoo van Europa, heeft een eigen Monopolyversie. Het park is zo de eerste Belgische zoo met hun eigen Monopoly-variant. In deze versie krijgen spelers uiteraard niet te maken met vastgoed maar met dieren en de verschillende werelden die je in het park kan ontdekken. Het is bovendien de eerste keer dat Pairi Daiza met merchandising buiten de grenzen van het park treedt. Het spel is vanaf vandaag ook verkrijgbaar in de handel.


Afgelopen weekend deed het wereldberoemde spel Monopoly zijn blijde intrede in de beste zoo van Europa, Pairi Daiza. Het spel toont verschillende dieren uit het park. Elk kleur op het bord (bruin, lichtblauw, roze, oranje, rood, geel, groen en donkerblauw) vertegenwoordigt telkens één van de acht werelden uit het park. In totaal zijn er 22 diersoorten te ontdekken. Maar er is in het spel ook plaats voor de verschillende iconische gebouwen uit het park. Denk maar aan de boeddhistische tempel, vuurtoren of oude abdijtoren. Ook de Kans – en Algemeen Fondskaartjes kregen een Pairi Daiza-jasje aangemeten. Zo zal je bijvoorbeeld geld moeten betalen om je peter – of meterschap van Spix’ ara te verlengen.


Groep 24, uitgever van Belgische Monopoly varianten, liet optekenen dat het item alvast een vliegende start kende. Monopoly Pairi Daiza is sinds dit weekend voor het eerst te vinden in de shops van het park en de bezoekers vonden alvast massaal hun weg naar het spel. Op 48u tijd gingen er maar liefst ettelijke honderden exemplaren over de toonbank.


Het spel is bovendien een primeur. Het is de eerste keer dat er merchandise van Pairi Daiza buiten de grenzen van het park te vinden is. Normaal gezien beperkt het park dergelijke producten enkel voor de eigen shops, maar voor het (nog steeds) beroemdste gezelschapsspel ter wereld werd dus een uitzondering gemaakt. Het spel is vanaf vandaag te verkrijgen in de handel.Meer info via www.monopolystore.be


Like us on8 weergaven0 opmerkingen
bottom of page