top of page

Will Tura komt met grote verrassing


Will Tura (83) neemt op vrijdag 29 december definitief afscheid van zijn publiek in het Sportpaleis.

‘Will Tura nodigt uit,

het ultieme concert’ belooft een groots muzikaal eerbetoon te worden.

Meer dan 20 Vlaamse topartiesten zullen in aanwezigheid van de keizer van het Vlaamse lied hits uit zijn repertoire brengen. Of de zanger, die eerder dit jaar de diagnose van Alzheimer kreeg, ook zelf op het podium zal staan, is nog niet beslist.


Na zestig jaar in de schijnwerpers bracht Will Tura dit voorjaar zijn laatste single en album uit. Met ‘Als ik terugkijk (en 99 andere liedjes)’ zette hij een punt achter zijn carrière. Optreden en toeren zou hij niet meer doen. Maar er volgt toch nog een mooi afscheid.


Op 29 december wordt de zanger in de bloemetjes gezet door meer dan twintig Vlaamse toppers. Bart Peeters, CAPPAERT, Christoff, Cleymans & Van Geel, Clouseau, Daan, Free Souffriau, Geike Arnaert, Günther Neefs, Helmut Lotti, Jasper Steverlinck, Joost Zweegers, Metejoor, Natalia, Niels Destadsbader, Ozark Henry, Paul Michiels, Peter Vanlaet, Ruben Block, Sandra Kim en Stijn Meuris zullen elk een pareltje van Will Tura brengen.


Will Tura experimenteerde tijdens zijn carrière met alle soorten muziekgenres. Van kleinkunst en pop tot jazz en zelfs rap. Will Tura deinsde voor niets terug. Ook op muzikaal vlak belooft het dus een diverse avond te worden. Daarnaast wordt de begeleidingsband van Steve Willaert, de muzikale vertrouwenspartner van Will Tura, ondersteund door het Antwerp Philharmonic Orchestra en het koor Fine Fleur.


‘Will Tura nodigt uit, het ultieme concert’ vindt plaats op vrijdag 29 december 2023 in het Sportpaleis. Tickets zijn beschikbaar vanaf woensdag 20 september om 10u via sportpaleis.be. Tickets zijn beschikbaar vanaf 25 euro. De duurste categorie kost 70 euro.Like us on

www.facebook.com/theatertv.be

45 weergaven0 opmerkingen
bottom of page